Мадро Травел

Мадро Травел се наоѓа во старото пристаниште, организира билети за траект, билети за автобуси (ктел), сместување, планинарски патувања, како и морски парк и дневни екскурзии по море.
Мобилен телефон: + 30 6974447573
Секундарна телефон: + 24240 22940

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Мадро Травел Скопелос, Туристички агенции Скопелос, туристичка агенција Мадро Травел, Изнајмување автомобили и чамци, Агенција за билети, Туристичка агенција во Место град Скопје, Скопелос туристички информации, патувања и туризам, туризам во Скопелос, патување до Скопелос, движење во Скопелос, Место град Скопје, Северни споради, Грција

МАДРО ПАТУВАЕ

АГЕНЦИИ СКОПЕЛОС ПАТНИЦИ

Мадро Травел Скопелос се наоѓа во северниот крај на Пристаниште Скопелос. Всушност, тоа е во старото пристаниште Место град Скопелос.

Туристичката агенција е поставена под познатата црква Панагица од Пиргос.

Мадро Травел Скопелос нуди различни услуги бидејќи работи со бродски компании и не само. Како што се договарање ферибот, билети за летање делфин, билети за автобус (ктел), сместување, изнајмувања автомобили и бродови, патувања за пешачење, како и морски паркови и дневни екскурзии на море. Услугата е пријателска, професионална и точна. Специфичната туристичка агенција го опфаќа целиот пакет за годишни одмори пристигнување во Скопелос.

Сопственици на Агенцијата за патувања се г-дин Јоргос Дросос и г-ѓа Мачи Хана - Дросу, додека управител на туристичката канцеларија е г-дин Вагелис Дросос.

Плус на услугите во сите видови на билети за испорака, Туристичката канцеларија Мадро Травел ги додаде и билетите на КТЕЛ од Волос.
За време на летниот период, туристичката канцеларија останува отворена од рано наутро до доцна во ноќта.
Во однос на зимскиот период, работното време е како што следува:
Зимски канцелариски часови: 09: 30-16: 30 и 18: 00-19: 30 часот секој ден и 09: 30-14: 00 часот за време на викендите.
Скопелос има 3 пристаништа. Главниот пристаниште Скопелос во Хора, Лутраки во Глокса и Агнонтас. Во пристаништето на Агнонтас има ферибот само ако времето условите не дозволуваат бродовите да стигнат до другите пристаништа.
Говорен јазик:
    англискифранцускатагрчкитеиталијански

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com