Соби во пантеон

Собите „Пантеон“ се наоѓаат на плажата Глифонири, со панорамски поглед кон морето и климатизација.
Мобилен телефон: + 30 6977180844
Секундарна телефон: + 30 210 6395542

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Соби во пантеон Скопелос. Глифонири соби Скопелос. Соби Пантеон Скопелос. Плажа Глифонери во Скопелос. Плажа Агиос Константинос скопелос. Северни споради. Магнезија. Зелена на сина боја.

ПАНТЕОН СОБИ СКОПЕЛОС

СОБИ ДА ОДИМЕ Достапност СКОПЕЛОС

СКОПЕЛОС СМЕСТУВАЊЕ

 

Соби во пантеон и апартмани се наоѓаат во близина на зеленилото Глифонири - плажата Агиос Константинос. Всушност соби да ги споделите се оддалечени само околу 50 метри од морето. На сместување единицата нуди соби за три или за две лица.

Да продолжиме со секоја од нив соба нуди клима, ТВ и фрижидер. Паркинг е исто така достапен и на лице место.

Покрај тоа, соби во Пантеон со пријатни балкони со панорамски поглед не само кон Егејското Море, туку и кон планините покриени со борови. Тука е и дворот на зградата што секој може да го искористи за дополнителни моменти на релаксација.

Собите во пантеон се во пријатна, чиста и пријателска средина. На апартмани се на идеална локација од каде можете да уживате во романтичното изгрејсонце.

Секојдневно има услуги за чистење додека постелнината се менува на секои три дена. Соби во пантеон скопелос остане отворено од мај до октомври за да биде домаќин на гостите.

Собите во пантеон скопелос се близу до живописната Хора на Скопелос. Сепак, попогодно ви е да имате свои превозни средства. На овој начин ќе можете слободно да посетите онолку плажи колку што сакате на прекрасниот и раскошен остров Скопелос.

Некои популарни плажи да се посети се Стафилос, Веланио, Агнонтас, Limnonari, Панормос, Милан Костен. Стафилос е оддалечено околу 6 километри од сместување. Најблиската бензинска пумпа е на растојание од 2,6 километри, додека здравствениот центар е оддалечен 2,4 километри.

Глифонири - Агиос Константинос плажата е најблиската плажа до Скопелос Кора. Во близина на собите во Пантеон е исто така Глистери плажа. Глистери плажата има фанки плажа бар за дополнителни моменти на забава.

Миленичиња:
  Домашните миленици не се дозволени
Говорен јазик:
  англискигрчките
Услуги за чистење:
  Дневно домаќинство
Отворен:
  Паркинг
Општи капацитети:
  Климатизација
  Фрижидер
  TV

Други јазици

Booking.com