Платиа Ноо Клима

Скопелос, Медитеран, грчки, стекхаус, пица, брза храна

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Платиа Ноо климата Скопелос, нео климата таверни, Платиа Ноо климата, Платија Нео климата, нео публика скара куќа климата

ПЛАТЕИЈА НЕО КОНДИЦИОНИРА AЕ НА ВОЗДУХ

Во сценското село на Нео клима , централно лоциран, е Платиа Ново климата Скопелос. Тоа е скара куќа на селскиот плоштад. Сопствениците се многу пријателски расположени и му служат на секој клиент личен. Всушност, тие го третираат секој клиент како близок пријател.

Менито има вкусни опции на јадења на скара, пица, свежи салати и грчки мезе. Понатаму, има месо на плукање како што се контосувли и кокореци. Специјални грчки чинии за loversубителите на месото.

Особено за време на летниот период, во Платиа кај Ново климата Село, сопствениците организираат ноќи со грчка музика во живо.

Покрај тоа, услугата во скара куќа плоча е секогаш пријателски. Луѓето таму ќе ве натераат веднаш да се чувствувате како дома. Дополнително, вкусните грчки јадења во комбинација со пријатната околина ќе ве фасцинираат.

Понатаму, публика Ноо климата нуди опции за испорака.

Theивописното Нео климата Селото е исто така познато како Елиос. Најпознатата плажа за посета во Елиос is Ховоло плажа. Во Нео климата има сценско пристаниште со марина за мали чамци. Во Елиос Во селото има и кошарка и фудбалски игралишта, како и игралиште. Нео климата or Елиос е оддалечено од 18 км Место град Скопје.

Други јазици

Нео клима 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com