Ранија и Панос

Преместување во Скопелос со Такси. Ранија Панос. ТАЕ 7245
Мобилен телефон: + 30 697 977 7830

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Ранија Панос Такси Скопелос, Ранија Панос Такси Гласа, Ранија Панос Такси услуги, Ранија Такси Глоса, Ранија Панос лутраки скопје

РАНИЈА ПАНОС ТАКСИ

ТАКСИ УСЛУГИ СКОПЕЛОС

Двојката Ранија и Панос нудат одлични такси услуги на бујниот остров Скопелос.

Исто така Ранија и Панос ги нудат своите такси услуги во Глоса, нивниот автомобил има ознака ТАЕ 7245.

ГЕНЕРАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

На островот Скопелос, патеките се опфатени за кратко време заради кратки растојанија. Секогаш во зависност од трасата, најдалечното растојание може да биде помалку од еден час.

Цената на трасата се пресметува врз основа на трката, исто така постои и минималната цена на трасата. Би било разумно, затоа, да разјасниме колку за која било рута сакате да ја направите во Скопелос, без разлика дали е блиска или оддалечена.

СОВЕТ: Такси може да се подигнат од 1 до 4 лица.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Такси може да се најде во три точки во Скопелос:

Цена

Од Скопелос до:
Стафилос: 8,50 €
Агнонтас: 13,00 €
Limnonari: € 15.00
Панормос: € 19.00
Милан   Костен: 22,00 €
Нео клима: 28,00 €
сјај: 35,00 €
Лутраки: 40,00 €
Минимална рута: 4.40 €

Скопелос Општи информации

Скопелос се смета за најзелен остров на Егејот и Северните Споради. Повеќе од 80% од островот е покриен со борови шуми. Посебната карактеристика на Скопелос е нејзината зелена боја плажи. Боровите буквално се вкорени во морето. Скопелос се карактеризира и како зелена на синиот остров. Но, освен волшебното плажи, со зелениот пејзаж и чистите сини води, островот Скопелос има и други убавини што треба да ги види. Манастири, гради и други атракции.

 

Други јазици

Лутраки 370 04 GR
Добиете насоки
Booking.com