Хотел Регина

Само неколку метри од пристаништето Скопелос, хотелот „Регина“ располага со климатизирани простории со поглед на море и бесплатна WiFi.
MHTE: 0726K012A0156100

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Regina хотел Скопелос, хотел Регина Скопелос, хотели скопје, сместување скопелос, хора на скопелос, пристаниште скопје, Северни споради, Грција, летни одмори

REGINA ХОТЕЛ

СКОПЕЛОС Хотели

Regina хотел Скопелос е на многу погодно место во Хора Скопелос, оддалечено само 200 метри Пристаниште Скопелос. На Пристаниште Скопелос летникот ќе ги најде сите потребни за безгрижен одмор.

Реџина хотел скопелос е семеен бизнис. Исто така е во близина на автобуската станица. На хотел се одликува со стандардни мебел. Сите соби се со климатизација и балкони со поглед на пристаништето Скопелос и Егејско Море. Бесплатна WiFi е достапна на страницата. На хотел следи политика за пријателски миленици.

Покрај тоа, Регина хотел Скопелос е оддалечен само 100 метри од Фолклорен музеј на Скопелос. Доколку гостите сакаат да дознаат повеќе за културата и начинот на живеење на локалното население, тогаш ќе биде достапна посета на музејот.

Освен од Скопелос Музеј на фолклор гостите можат да го посетат и Фолклорниот музеј на Глоса. Всушност, на островот Скопелос има неколку археолошки места и прекрасни манастири да посети. Најпопуларна е капелата во Тој ianанис in Кастро. Оттогаш, беа снимени неколку сцени од холивудскиот филм Мама миа.

Островот Скопелос ја има титулата Сино зелен остров. Навистина, тој е најзелениот остров на Егејското Море. На плажи на островот Скопелос се величествени.

Прекрасно Плажа Стафилос е оддалечено од 4 км хотел Регина. Додека популарниот Панормос плажата е оддалечена околу 12 км оддалечена од хотелАгнонтас плажата е оддалечена околу 8 км. На Агнонтас , како и на Панормос плажа има многу традиционални таверни   ресторани каде што некој може да ужива во неговиот / нејзиниот оброк. Убава Милан плажата е приближно 14 км од сместување. Најпознатата плажа на Скопелос е Костен, како и многу сцени на Мама миа филмот беше снимен таму.

Миленичиња:
  Домашни миленици се дозволени на барање
Говорен јазик:
  англискигрчките
Интернет:
  Бесплатен Интернет
Општи капацитети:
  Климатизација
  Семејни простории
  Греење
Деловни објекти:
  ФаксФотокопирање

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com