Сарленд

Плажата Сарас е волшебна плажа, во близина на градот Скопелос, со импозантна пештера достапна само со брод

плажата Сарес Скопелос, плажа Скопелос сарес, достапно со брод плажи, Скопелос  плажи, пештера на плажата Сарес Скопелос, Плажи да откриете во Скопелос, Северни Споради, Грција

САРИ

СКОПЕЛОС на плажите

Плажата Сарес Скопелос е сонлива плажа во близина Скопелос Хора. Всушност, тоа е да речеме спротивно Место град Скопје. Сепак, плажата Сарес е достапна само со брод!

Оваа величествена плажа е тешко да се опише со само неколку зборови. Импозантната пештера на плажата Сарес Скопелос е најдоминантната карактеристика на областа. Таа е совршена плажа за авантуристички патници бидејќи има многу карпи таму за искачување. Всушност не само да се искачувате туку и да нурнете во морето од карпите.

Плажата Сарес има мали бели камчиња и ситен златен песок. Плажата се карактеризира и по бистрината на водите, како и нивната сина боја. Имајте на ум дека водите се навистина длабоки.

Плажата Сарес е на северната страна на островот Скопелос. Пред да започнете да ја посетувате плажата со вашиот брод, добро е да бидете информирани за времето прогноза. Од Пристаниште Скопелос, многу е лесно да се достигне Плажата Сарес со брод.

Всушност, пред многу години, пред околу 30 години, имаше мали чамци кои секојдневно работат со трасата на плажата Сарес- пристаниште Скопелос. Денес има уште неколку мали чамци на Пристаниште Скопелос но тие следат други видови морски екскурзии.

Затоа, доколку сакате да ја посетите Плажата Сарес, треба да имате свој брод. Припаѓа на пристап со брод плажи.

Неколку корисни информации за изнајмување брод во Скопелос. Ако немате сопствен брод, можете да изнајмите на островот Скопелос за да го откриете единствениот брод плажи. Постојат неколку туристички канцеларии на островот за изнајмување брод. Од друга страна, ако имате свое, сè што ви треба ќе најдете во продавниците за бродови на островот.

 

 

 

Тагови

Истражете го Скопелос (77) Доаѓање до Скопелос (15) Сместување во Скопелос (431) Активности и рекреација на Скопелос (25) Скопелос апартмани и студиа (161) Археолошки знаменитости на Скопелос (6) Скопски уметници (23) Авто мото чамци „Скопелос“ (50) Пекари Скопелос (9) Барови Скопелос (17) Скапелос барови на плажа (11) Плажи на Скопелос (42) Лична нега на Skopelos Beauty (14) Кафе Скопелос (47) Црквите во Скопелос (10) Култура на Скопелос (10) Забава Skopelos (36) Skopelos Food & Drink (158) Скопело Гастрономија (12) Здравје на Скопелос (27) Хотели на Скопелос (37) Куќи на Скопелос (80) Услуги за домување во Скопелос (8) Информативни услуги на Скопелос (16) Локални производи Скопелос (19) Локални рецепти на Скопелос (6) Манастири во Скопелос (5) Музеи Скопелос (2) Ноќен живот на Скопелос (21) Скопелос пансионска пензија (4) Вили со базен Скопелос (104) Пристаништата на Скопелос (3) Ресторани и таверни во Скопелос (85) Соби на Скопелос (16) Шопелос Шопинг (50) Разглед на скопје (22) Туристичко патување во Скопелос (40) Села на скопје (8) Вили на Скопелос (29)
Booking.com