Плажа Агелету

Плажата Агелету е уште една прекрасна плажа во градот Скопелос за откривање.

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос плажа Агелету, плажа Скопелос агелету, Скопелос плажи, Скопелос плажи да се открие, островот Скопелос,

Плажа Агелету

Скопелос, Плажи

Уште една прекрасна плажа во Град Скопелос да се открие е оној што се вика плажа Скопелос Агелету. Сместено е на северната страна на Скопелос и е идеално за оние кои бараат тивка и затскриена плажа за да уживаат во пливањето.

Тоа е мал залив покрај славниот Периволиу плажа. Неговата локација е прекрасна како и во дивината, а сините води ги наградуваат своите гости. Не пропуштајте да го истражувате прекрасното морско дно, ќе ве маѓепса.

Исто така, има природна сенка во поголем дел од денот, додека на оваа плажа може да плива без костум за капење.

За да стигнете до плажата Агелету, мора да го следите асфалтниот пат што започнува од село Глоша. Потоа следете ги знаците до Периволиу Плажа.

Веднаш штом ќе стигне на плажа, таа ќе го следи малиот пат што се поврзува Периволиу плажа со плажа Агелету.

овие плажи во Скопелос се навистина раскошни со неверојатни води, но заради нивната локација тие се повеќе изложени на север. Препорачливо е да се избегне тоа плажи кога има такви ветрови на островот Скопелос.

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Плажа Агелету

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.