Агиос Јанис на плажата Кастри

Местото каде што Дона Шеридан конечно се омажи за нејзината вистинска убов

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Агиос ianанис Кастро Плажа Скопелос, скопје плажи агио џанис кастрација, Скопелос плажа Аи Јанис кастрација, scopelos ai yiannis кастрација, агио џанис кастрација плажа

АГИОС IANАННИС Кастел BEACH

СКОПЕЛОС на плажите

Веднаш под импозантната карпа што ја држи параклисот на Агиос Јоанис Кастро, таму е скриена, мала, идилична плажа со кристално чисти води. Плажата на Агиос Јоанис Кастро во Скопелос. Комбинацијата на импресивната карпа со малата плажа создава уникатен пејзаж за посетителот. Плажата е песочна, со мали камчиња и камења со тиркизни води.

Плажата на Агиос Јоанис Кастро се наоѓа на североисточната страна на Скопелос. Може да пристапите до него со сопствен автомобил бидејќи има асфалтен пат. Willе сретнете две мали карпести плажи со неверојатни води. Паркирајте го автомобилот за да отидете на првата плажа пеш. За да стигнете до следниот, треба да пливате или качувате некои карпи.

Скопелос Агиос ianанис Кастро Плажата има неколку чадори и лежалки. Покрај тоа, постои кантина на патот во текот на летната сезона која нуди вода, безалкохолни пијалоци, кафе.

Црквата Аи ianанис Кастро стана популарна преку холивудскиот филм Мама Миа, бидејќи таа е црквата што го прослави бракот на протагонистите. Очигледно, пејзажот ги плени продуцентите на филмот бидејќи несомнено ќе ве воодушеви кога ќе ги искачите чекорите 106 што ви се потребни за да стигнете до капелата. Покрај тоа, магијата на пејзажот е насекаде. Willе уживате во пливањето со уникатната позадина на Скопелос.

Агиос Јоанис Кастро плажата е 30 км Место град Скопје. На патот кон Глокса ќе наидете на патот во десната рака што завршува во црквата на Агиос Јоанис. Постојат знаци кои ве водат.

Активности:
    Плажа

Оценете и напишете преглед

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com