Тој ianанис Спилија

Бидете сигурни дека не го промашувате бидејќи природно е скриен од огромна карпа на влезот

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

тој гигант Спилија, плажа скеле, скопје плажи Спилија, скопје, Спилија, плажа, скопје, Спилија, Аи gанис

БИ АИ GАННИС СПИЛИЈА

СКОПЕЛОС на плажите

Theивописната црква на Агиос Јоанис, Кастро, кули високи, и додека се спуштаме надолу, ја среќаваме малата, но волшебна плажа на Спилија. Спилиската плажа на Скопелос ќе ве воодушеви со јасноста на кристално чистите води и боровите дрвја кои се скоро вкоренети во морската вода и ја нудат својата сенка. Уживајте во неограничен поглед на Егејското Море. Плажата е на северната страна на Скопелос.

Плажата Спилија се наоѓа во мал залив. Заливот е заштитен од времето, бидејќи на влезот има голема карпеста формација. Песочната плажа со фино камче ги потсетува посетителите на една мала прегратка од море. Про translирните води создаваат чувство за базен.

Холивудските продуценти на филмот „Мама Миа“ ја одбрале црквата Агиос ianанис за да снимаат многу сцени. Па така капелата и плажи станаа многу популарни дестинации.

Плажата Спилија на Скопелос нема лежалки. Пејзажот покриен со бор заедно со тиркизните води ви дава моменти на апсолутна релаксација и спокојство. Нема човечка интервенција на плажа.

Плажата е достапна за едрилици и јахти.

За да стигнете до плажата Спилија од Скопелос, ќе го следите нечистотискиот пат што започнува од црквата на Панагија. ('Llе го сретнете пред да стигнете до Аи ianанис Кастро) Таму ќе го паркирате автомобилот. Одејќи по овој прв нечистотија патот ќе ја пронајдете патеката што ќе ве однесе до скопјес Плажа Спилија. Тоа е прекрасна рута низ прекрасна природна глетка. Областа е погодна за пешачење.

Кога има ветрови и бранови во пристаниште Скопелос, Плажата Спилија ќе има и бранови и ветрови.

Активности:
    Плажа

Оценете и напишете преглед

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com