Велосипедизам-велосипедизам

Истражете го зелениот остров Скопелос на велосипед
Мобилен телефон: + 30 694 702 3145

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос велосипедизам, скопје велосипедизам , Планина Скопелос велосипедизам, ноќно возење на островот Скопелос, скепелос изнајмување велосипед, скопелос велосипед, истражување скопелос, скопелос туризам

велосипедизам во Скопелос

Велосипедизам во Скопелос

Во последниве години, бројот на оние кои користат велосипеди или за патувања или за вежбање и забава значително порасна.

Оваа уникатна комбинација на релаксација и вежбање ја зголемува енергијата на велосипедистите и го намалува нивниот умор. Покрај тоа, вежбањето со велосипедот го намалува елиминира стресот.

Генерално, велосипедизам е големо задоволство. Планина велосипедизам му дава на учесникот да ужива во убавината, спокојството на природата и му помага на оној да се опушти. Уште повеќе, кога повеќето луѓе работат и живеат во големи и бучни градови, тие наоѓаат излез со оваа активност.

Скопелос е совршена дестинација за оние кои сакаат да го комбинираат одморот со спортот бидејќи зелените планини на островот и неговите неверојатни шуми се сметаат за рај за mountainубителите на планински велосипеди и велосипедизам генерално.

Импресивните пејзажи на островот, мирисот на бор, и бескрајната зелена боја на Скопелос нудат уникатна комбинација на туризам и физички вежби.

Зелениот остров Скопелос ќе ги воодушеви и обајцата со својата убава плажи и бујни природни предели. Боровата шума на островот Скопелос ве предизвикува за незаборавни прошетки. Скопелос е идеален остров за оние кои сакаат велосипедизам. Тој нуди растојанија со природна сенка од боровите дрвја.

ИЗВЕСТУВАМ БИКЕ

Ако немате свој сопствен велосипед заедно, можете да изнајмите велосипед и целата потребна опрема од Велосипедизам скопје канцеларија во Место град Скопје:

За повеќе информации

СКОПЕЛОС CYCLING

Тел .: + 30 24240 22398, + 30 694 702 3145

Е-пошта: skopeloscycling@yahoo.gr

Фејсбук: https://www.facebook.com/skopelos.cycling/

 

Други јазици

Дулиду улица
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com