Изнајмување на автомобили во Скопелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос изнајмување автомобили, скопелос изнајмување автомобил, изнајмување мотор, изнајмување мотор, изнајмување АТВ, изнајмување мотор, изнајмување автомобил, помош на пат

Изнајмување на автомобили СКОПЕЛОС

Пристаниште Скопелос, Место град Скопје

 

  • Волшебни автомобили

Тел: + 30 24240 23250, + 30 6973790936

Е-пошта: skopeloscars@gmail.com

Веб-страница: https://magiccars.gr/

 

  • Автомобил 4 ви изнајмува

Тел: + 3024240 24244 - +30 6948755902

Е-пошта: info@car4you.rentals

Веб-страница: https://car4you.rentals/el/

 

  • Еуропарк, моторни тури

Тел: + 30 24240 22986, + 30 6945803344

Е-пошта: motortours@yahoo.gr

Веб-страница: https://skopelosrentalcar.gr/

 

  • Maxi Autos Skopelos

Тел: + 30 24240 24380, + 30 6944270144

Е-пошта: maxiautos@yahoo.gr

Веб-страница: http://www.maxiautos.gr

 

  • Изнајмување автомобили со зелена движење

Тел: + 30 24240 23170, + 30 6937445001

Е-пошта: резервации@greenmotion.gr

Веб-страница: https://greenmotion.com/car-hire/greece/skopelos-downtown

 

  • Локалниот пат

Тел: + 30 24240 23682

Веб-страница: https://www.thelocalroute.gr/

 

  • Откривање / Претпријатие / Изнајмување автомобил

Тел: + 30 24240 22198, + 30 6946175366

Веб-страница: http://skopelos-rent-cars.com

 

  • Моторни Центар (Мотоцикли)

Тел: + 30 24240 24334, + 30 6972192009

Е-пошта: moto-markos@hotmail.gr

 

Нео Клима- Елиос СКОПЕЛОС

 

  • Клима Изнајми автомобил

Тел: + 30 24240 27994, + 30 6945914042

Е-пошта: info@skopelosrentacar.gr, climarentacar@gmail.com

Веб-страница: http://skopelosrentacar.gr/

Лутраки Скопелос

 

  • Автомобил од соништата

Тел: + 30 24240 33977, + 30 6976243731

Е-пошта: dreamcar@otenet.gr

Веб-страница: http://www.rentalcarglossa.gr

интернет

Може да го изнајмите вашето возило преку Интернет. Некои индикативни страници се:

https://www.rentalcars.com/gr/city/gr/skopelos

https://www.discovercarhire.com/locations/greece/skopelos

https://www.carflexi.com/en-us/carselection/

Други јазици

Booking.com