Д-р Спирос А. Порнарас биопатолог, д-р Александра Полизу Порнара микробиолог

ПЦР ТЕСТ, тест за ковиди, лабораторија за микробиологија, микробиолог и биопатолог
Секундарна телефон: + 30 2421076650

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

тест за скапелос, тест за ковиди, лабораторија за микробиологија Скопелос, микробиолог Скопелос, биопатолог Скопелос, лекари во Скопелос, скапело плаче

Д-р Спирос А.Пурнарас, биопатолог, професор по микробиологија Медицински факултет ЕКПА, д-р Александра Полизу Порнара микробиолог

Лабораторија за микробиологија, ПЦР ТЕСТ

Информации за PCR тест во Скопелос.

- Резултатот од тестот за ПЦР ќе излезе истиот ден (Резултатите излегуваат во рок од два до пет часа. Понуда за туристите од Скопелос)
(ако примерокот е земен до 11.00-12.00 часот, или следното утро ако примерокот е земен попладне).
- Примероците ќе се земаат од понеделник до сабота, од 8.00 до 15.00 часот.
- Резултатите може да бидат напишани и на англиски јазик.
- Трошоците за резултатот што се изведува во Скопелос е 90 евра.

Д-р Спирос А.Пурнарас, биопатолог,
Професор по микробиологија
Медицинско училиште ЕКПА

Д-р Александра Полизу Порнара, микробиолог

Говорен јазик:
    англискигрчките

Други јазици

Дулиду 1
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com