Д-р Лина Лемонис

ПЦР ТЕСТ, тест за ковиди, лабораторија за микробиологија, модерна лабораторија за микробиологија Скопелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

 

Д-р Лина Лемонис скопелос, тест за скопјелос, тест за ковиди, лабораторија за микробиологија Скопелос, микробиолог Скопелос, биопатолог Скопелос, лекари во Скопелос

Д-р Лина Лемонис

Лабораторија за микробиологија, ПЦР ТЕСТ

Информации за PCR тест во Скопелос.

  • Цената на тестот за PCR е 65 евра.
  • Резултатите излегуваат за 24 часа.
  • Лабораторијата за микробиолози останува отворена од понеделник до петок од 7.30-14.00 часот.
  • Резултатите може да бидат напишани и на англиски и на грчки јазик.
  • За месеците јули и август, во случај на потреба, тест примерок во сабота, прво треба да контактирате.
  • Препорачливо е да имате број на пасош / матичен број за да се регистрирате преку Интернет.

 

Доктор биопатолог и експерт за акупунктура

Говорен јазик:
    англискигрчките

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com