Брегот на Елиос

Скопје северно марината

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

елиос скопско плажа, скопли плажи елиос, скопјеска плажа елиос, скопје елиос, елиос плажа

ЕЛИОС BEACH

СКОПЕЛОС на плажите

Во нео климата населбата е Елиос плажа на Скопелос, во момент кога зелените борови дрвја се мешаат со синото небо и смарагдните води на морето. Елиос плажата се протега по селото Нео климата, веднаш до пристаништето. Водите се кристално чисти, а на плажа има песок и главно мали и големи камчиња. Плажата има чадори и лежалки што се обезбедени од различните таверни и кафулиња во пристаништето.

Елиос оддалечена е плажа од 18 км Место град Скопје и пристаниште. Постои асфалтирана патна мрежа, како и организиран локален транспорт, така што пристапот е лесен. Driveе возите околу 20 минути за да стигнете до плажата од главниот град. Во Нео климата ќе најдете таверни за да уживате во вашиот оброк. Исто така постои и детско игралиште. Ако имате чамец, може да се придружите на марината на селото.

Елиос селото, на островот Скопелос, се грижи за туристите и затоа има многу хотели и апартмани за изнајмување, како и за јадење области. Нео климата се наоѓа под планината Делфи и шумата Ватиа. Плажата е голема во големина и е опкружена со зелени бор, кои буквално се вкоренети во морето. Транспарентните чисти води се атракција за туристите во текот на летната сезона.

Активности:
    Плажа

Оценете и напишете преглед

Други јазици

Елиос 370 04 GR
Добиете насоки
Booking.com