Прво Creperie Skopelos

Скопелос, крепери, пица, закуски, вегетаријански пријателски

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Skopelos First Creperie, скопје пицерија, skopelos crepes, skopelos first, skopelos creperies

ПРВ КРЕПЕРИ

СКОПЕЛОС ПИЗЕРИЈА

Првиот Creperie е централно лоциран во сценско Место град Скопје. Всушност, ќе го најдете Skopelos First Creperie, во центарот на Град Скопелос под импозантен авион дрво обезбедување на кул сенка и пријатни вкусови. Згора на тоа, First Creperie веќе неколку години нуди вкусни и квалитетни вкусови.

Понатаму, во Првата креперија ќе уживате во исклучителни крепи, солени сендвичи, вкусни пици и тестенини. Исто така во креперијата ќе вкусите богат појадок и апетитни хамбургери. Дополнително, треба да го пробате крепот од сладолед.

Пицеријата работи скоро цел ден и ноќ. Отворено е од доцна наутро до многу доцна во ноќта. Затоа, можете или да уживате во вашиот ручек или вечера. Прва креперија, во Место град Скопје, понудите исто така одзема пица, крепови и сендвичи. Покрај тоа, испорака дома е исто така достапна.

Првиот Creperie е посебен дел од Skopelos ' ноќен живот забава. Како што, останува отворено скоро во текот на ноќта. Така, после клуб може да се оди на Прво, во Место град Скопје, за вкусно храна, пици и тестенини.

Пицеријата се наоѓа на многу убав плоштад во центарот на Скопелос Хора, многу близу до пристаништето. Дури и во најжешките денови на летото, авионското дрво ви дава свежина. Всушност, специфичниот плоштад е добро познат заради растителното дрво и платаносот таверна. Меѓу таверни, служејќи се со сувлаксија, тука се табелите на притаен.

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com