Фоделија и Нераки

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

скопјес Флелија Нераки Бич, Скопелос плажиОстровот Скопелос, Место град Скопје, Плажа Ftelia Neraki во скопје, скопли плажи да го откриеме, истражете го Скопелос Плажи само со брод.

Плажа на Фетелја Нераки

Од Брод Скопелос Плажи

Добредојдовте на повеќето зелен остров на Грција, Скопелос. Скопелос е познат претежно по убавото плажи. Поточно е комбинацијата на зелена со сина боја. Затоа, која и да е плажа ќе бидете воодушевени од нејзините тиркизни кристално чисти води. Една од најнезачудените затскриени плажи е плажа Ftelia Neraki. Плажата Ftelia Neraki е веднаш до Ховолос Плажа. Буквално е мал рај на земјата со кристално чисти води.

Плажа Ftelia Neraki, as плажи на Мегало Пефко, Екатопенинтари, Пештерата Gанис се достапни само со брод. Значи, тие плажи од островот Скопелос спаѓаат во категоријата помалку гужви. Друг факт што ја издвојува плажата Ftelia Neraki е боровите дрвја што скоро стигнуваат до морето. Ова создава волшебен пејзаж.

Како што веќе споменавме, плажата Ftelia Neraki во Скопелос не е достапна по пат, бидејќи нема патека што води до неа. Можете или да пливате од Ховоло плажа, лесно е бидејќи водата достигнува до половината, но не можете да ги имате личните работи. Или можете да изнајмите брод, ако немате свој. Можете да брод на Панормос, Нео климата or Град Скопелос.

Без оглед на начинот на кој ќе ја посетите оваа затскриена плажа, ќе бидете воодушевени од нејзината природна убавина.

Други јазици

Booking.com