Плажа Хондрогиорги

Плажата Хондрогиорги има фини камчиња и кристално чисти, тиркизни води.

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Плажа Skopelos Hondrogiorgi, Skopelos плажи, Истражете го Скопелос плажи, Плажа Хондрогиорги во Скопелос, за да откриете

Плажа Скопелос Хондрогиорги

Откријте го Скопелос Плажи

Островот Скопелос е познат по своите природни убавини и неверојатен плажи со нивните сино-зелени води. Близу до добро познатата плажа на Периволиу, лежи плажата на Хондрогиорги. Која се состои од мали залишта со карпести формации во морето.

Водите - како повеќето од плажи на Скопелос - се кристално чисти и тиркизни, додека на плажа има убави камчиња.

Гостите можат да стигнат до плажата со автомобил. Оставете ги нивните средства за превоз во малиот паркинг со поглед на плажата Хондрогиорги. Потоа следете ја малата и лесна достапна патека што води кон плажа.

Плажата Скопелос Хондрогиорги не е организирана. Убаво ќе биде да се избегне таа страна на Скопелос плажи кога северните ветрови доминираат на островот.

Ако пливате кон карпите лево од плажата Хондрогиорги, ќе стигнете и до плажата Петамени. За кое се смета дека има најубаво морско дно од 4 плажи ( Периволиу & Ангелету, Петамени, Хондрогиоргис). Затоа не треба да заборавите да имате морска маска во торбата, така што нема да промашите и ќе уживате во секоја страна на морето во и надвор од водата

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Плажа Хондрогиорги

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.