Перење алишта во Скопелос

Хемиско чистење, Перење алишта „Скопелос“, Николаос Карагиоргос
Мобилен телефон: + 30 6944888396

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Сува средства за чистење „Скопелос“, Перење алишта „Скопелос“, Николаес Карагиоргос, Перење алишта „Скопелос Карагиоргос“

Сува чистачи „Скопелос“, „скапелос“ хотели, скопје хотели услуги, вили на скопје, објекти во скопелос, перална, деловна активност во скопелос. Индустриска облека за алишта „Скопелос“, перење лична и професионална облека, чистење, сушење, пресување, јоргани, комплет за навлаки, теписи, чистач за облека за чистење хотел, Локален водич за патувања во Скопелос, информативни услуги во Скопелос

Други јазици

Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com