Риба таверна Мурија

Скопелос, морска храна, медитерански, грчки

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Риба Скупелос Мурија Таверна, скопје ресторани таверни, скопје ресторан mouria, skopelos mouria таверна, Риба таверна морија скопелос

РИБО МУРИЈА TAVERN

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

Традиционалната риба таверна Мурија се наоѓа во прекрасниот прекрасен залив на Агнонтас. Всушност, тој е скоро на бранот што го прифаќа сонцето. Покрај тоа, Риба Таверна Муриа нуди квалитет храна, пријатна атмосфера и незамисливи погледи.

At Таверна Муриа, ќе уживате во идеален оброк комбинирајќи вкусна свежа риба, свежи пржени компири, ладна салата, ладни пијалоци, прекрасни погледи и пријателски персонал. Менито исто така вклучува традиционални мезе, вкусно варено, месо на скара и секако свежа риба и морска храна. Специјалитет на продавницата е јастог со шпагети.

на Таверна ресторан Муриа, на плажата Агнанта, се отвора во мај и се затвора во октомври. Во текот на оваа сезона останува отворено од утро до доцна навечер.

Затоа имате можност да уживате, покрај плажата, сите оброци на денот под сенката на зимзелена црница. Започнете овде со вашето утринско кафе и вкусете срдечен појадок. Во текот на денот, можете да вкусите мезедес, пијат ципуро и исто така имаат пијат.

Персоналот е courtубезен и услугата е беспрекорна. Покрај тоа, околината на Рибите Таверна Муриа е многу гости.

Заштитеното пристаниште на Агнонтас е оддалечено 8 км од сценско Место град Скопје. Со автомобил ќе ви требаат приближно 10 минути. Agnondas Пристаништето нуди идиличен пејзаж.

Други јазици

Агнонтас 370 03 Мурија, Агнантас, Грција
Добиете насоки
Booking.com