Таверна О ianанис

Скопелос, морска храна, медитерански, грчки
yiannistavernaskopelos

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Таверна Ianанис, скофелос ресторани таверни, скопје ресторани таверни џани, скопјес јанис таверна, таверна Јанис Скопелос

TAVERN IANАННИС

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

Ianанис таверна, е класично грчко лето таверна, сместен веднаш покрај морето на уникатното Панормос плажа. Ова традиционално таверна нуди вкусна грчка храна како и идилични погледи и пред се идилични зајдисонце.

Понатаму, кај ianанис Таверна ќе уживате во оригинална грчка кујна и свежи јадења со добар вкус. Менито содржи различни аперитиви, месо на скара, варен оброк, како и свежа риба и морска храна на скара. Покрај тоа, сите јадења се домашни, а порциите се доволно големи за да ве задоволат.

Атмосферата во Јанис Таверна, На Панормос Плажата е пријателска, а услугата е одлична. Јанис Таверна работи само во текот на летната сезона. Што значи дека започнува да работи во мај и остане отворено до октомври.

Панормос е приморско село на островот Скопелос. Згора на тоа, Панормос плажата е една од најпознатите омилени плажи на посетителите на Скопелос. Се карактеризира со борова шума што се симнува на плажа. Всушност, борови дрвја вкоренети во длабокото сино море. Панормос плажата е со големи димензии и привлекува главно семејства со деца. Панормос е оддалечено од 12 км од сценско Место град Скопје. Со автомобил ќе ви требаат околу 20 минути.

Други јазици

Панормос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com