Густо

Скопелос, Пицерија, Интернационал, Италијански, Грчки

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Пицерија Густо, скопје ресторани таверни, пице „скапелос“, пице „скастелос“, „писто госто“, пица „госто скопелос“

ПИЗЗЕРИЈА ГУСТО

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

СКОПЕЛОС ПИZА

Пицеријата Густо се наоѓа во живописните улички внатре Скопелос Хора. Всушност, Gousto Pizza е во старата соработка на фабриката за маслиново масло во неверојатен двор. Тоа е многу убаво место, направено со вкус, што ве тера да сакате да седите таму.

Понатаму, Пицерија Госто нуди различни вкусови и избори во пици и многу повеќе. Бидејќи менито вклучува и вкусни хамбургери, срдечни свежи салати, вкусни тестенини и вкусни сендвичи. Вкусно, квалитетно храна во изобилство количини.

Во Gousto Pizza, тие користат исклучиво корисни состојки со одличен квалитет. Дополнително, тестото за пица е рачно изработено и тие го прават секој ден да биде свежо. Услугата е пријателска и беспрекорна.

Персоналот во Пицарија Густо, во Место град Скопје, е крајно polубезен и пријателски расположен. Опкружувањето е толку топло што веднаш ќе почувствувате дел од пицеријата. Масите и столчињата се удобни, а атмосферата пријатна.

Пицерија густо, Во Место град Скопје, работи во попладневните и вечерните часови. Отвора секој ден во 17:00 часот и останува отворен до доцна во ноќта. Тоа е идеален избор и за попладне и за ноќ. Густо пицата е место и за семејствата и за вашата двојка.

Пица Густо нуди и услуги за испорака.

 

 

 

Други јазици

Дулиду
Скопелос 370 03 Пицерија Густо, Дулиду, Скопелос, Грција
Добиете насоки
Booking.com