Плумисти

Плумисти Продавница работи 40 години нудејќи облека, сувенири, рачно изработени накит и одлични парчиња уметност „скапелос“

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Плумисти Скопелос, Плумисти Продавница за облека, Продавница за подароци во Скопелос, шопинг хоп Скопелос, рачно изработен накит Скопелос

СКОПЕЛОС ПЛОУМИСТИ

Плумисти Шоп работи 40 години нудејќи облека, сувенири, рачно изработен накит, керамика, и одлични уметнички дела. Плумисти Скопелос е во Скопелос Хора, на живописна патека. Сопственици на оваа продавница за подароци се Вула и Костас Калафатис. Коста Калафатис е познат и како музичар на музика од ребетика.

Во оваа прекрасна продавница, во Скопелос Хора, има разновидност на одлична облека, како што се ленени кошули, летни фустани, шарени шалови, здолништа, шорцеви и многу други.

Понатаму, освен убавата облека, на плумисти ќе најдете исклучителни парчиња уметност во скопелос. Како што се слики и керамика. Всушност, островот Скопелос има традиција во керамичката уметност.
Покрај тоа, на ова место за шопинг, има и разновиден рачно изработен накит.

Затоа, ако сакате да купите вредни сувенири за вашите пријатели или сакате да ја збогатите вашата гардероба, ова е вашето место! Посетете го продавницата на Плумисти во Место град Скопје да го направите вашиот шопинг !!!

Сопствениците на ова пријатно место ќе ги обезбедат и сите потребни информации за незаборавен одмор на овој прекрасен остров. Бидејќи тие не само што имаат одличен вкус, туку се и многу iteубезни и пријателски расположени.

 

 

 

 

 

 

 

Други јазици

Пол Нирвана
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Плумисти

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.