Скопело Изнајми чамец

Изнајми чамец за да ги истражите Скопелос и Северните споради

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопело Изнајмување на чамец, изнајмување брод, услуга со чамци, складирање на скелети за брод, испорака на опрема, опрема за риболов, изнајмување брод без диплома

СКОПЕЛОС ИЗВРШУВА ВАATНО

Прекрасниот остров Скопелос ќе ве шармира уште од првиот момент со својата убава плажи. Зелени пејзажи во комбинација со кристално чисти води. Некои од најпознатите плажи од Скопелос се Стафилос, Веланио, Агнонтас, Limnonari, Панормос, Адрина, Милан, Костен, Ховоло Периволиу. Споменатото плажи имаат лесен пристап. Но, Скопелос крие и други волшебни плажи кои се достапни само со брод. Како и плажата Аггелату, плажата Петадени, Екапенетари, плажа Мегало Пефко, плажа Ftelia, плажа Ватија и плажа Хондројорги. Со бродот ќе имате можност да ги обиколите Северните Споради, Скопелос, Скијатос и Алонисис.

Ако сакате да се изнајмување твое брод да ги открие убавините и плажи од Скопелос можете да контактирате:

Изнајмување на чамци

1)ИЗВРШУВА BOЕ НА ОСТАВИ

Лутраки Скопелос Грција

Телефон: +30 6940535313

Е-пошта: info@axisboatrentals.com

2) ПОВЕЕ КАТ

Никос и Дора Паци

Нео климата, Скопелос

Телефон: +30 6977 296 448

Е-пошта: windboatrent@yahoo.com

3) МАСТРАЛЕ ИЗВЕСТУВАЕ ПАТ

Агнонтас, Скопелос

Тел: + 30 697 000 8312

Е-пошта: maestralerentaboat@gmail.com

Можете исто така да изнајми брод преку Интернет. Некои индикативни страници се следниве:

https://www.nautal.gr/boat-rentals-skopelos

http://www.goldenyachts.com.gr/

https://www.coastline.gr/el/enoikiaseis/

ОДРУВАЕ, ЧУВАЕ, ПОПРАВКИ ЗА БЕТЕ 

СПОРАДИ МАРСКА УСЛУГА

Телефон: +30 6945263023, + 30 2424023912

Е-пошта: skopelosmarine@gmail.com

ПАРКИ ЗА ПАРКИ, ЧУВАЕ, ОДРУВАЕ И УСЛУГИ за чистење

ПЛАТЕН ЛАТ

Кампос, Скопелос

Тел: + 30 6934887808

Е-пошта: kaiokorentis@yahoo.gr

Испораки со снабдување и опрема за риболов

СТИГМА морска

Молос Скопелос

Тел: + 30 24240 22103

 

Скопело Изнајми чамец и откријте го најзелениот остров на Северните споради и Егејот.

Островот Скопелос е најзелениот остров на Северните споради и Егејот. На плажи од Скопелос се величествени. Можете да изнајмите чамец со или без диплома, во зависност од видот на бродот што го сакате и да ги истражувате Скопелос, Скијатос и Алонисис.

Во случај да имате сопствен брод, постојат експерти за искуство за услугата, паркирањето и одржувањето на вашиот брод. Покрај тоа, ако ви се потребни и испораки за испорака, само можете да ја посетите морската стигма.

Скопелос Изнајми чамец за да го живеете вашиот мит во Грција. Скопелос зелено на сино.

Други јазици

Booking.com