Едрење и јахта

Пловидбата во Скопелос е незаборавно искуство за оние кои се осмелуваат

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Пловење во Скопелос, Едрење во Скопелос, Пловидба во Скопелос, Јахтинг во Скопелос, Јахтинг во Скопелос, Северни Споради, Егејско Море

Едрилица Скопелос

Пловидбата во Скопелос е незаборавно искуство за оние кои се осмелуваат. На островот, може да се изнајми едрилица за да се истражуваат малите заливи, природните пристаништа (како што е „Бло“) и затскриено плажи кои се достапни само со брод.

Во исто време, оние што имаат свој брод имаат можност да го прицврстат тоа во марините на островот. Организираните марини се наоѓаат во Место град Скопје каде има многу места за пристаниште за сите димензии од помалите чамци до јахтите, во Ново климата област, додека постои можност за приклучување на Агнонтас и во Лутраки пристаниште Глокса.

Островот има и природни заливи и неколку плажи за прицврстувачи (Бло во Панормос, Стафилос и други плажи на островот), каде што можете да ги најдете сите неопходности од мраз и гориво за да помогнете во механичките проблеми.

Исто така, во Скопелос, има активен Крч за веслање на поморски едриличари на Скопелос (НИКОС), каде што луѓето што работат таму можат да ве советуваат и да ги решат сите прашања што може да ги имате. Информации може да се добијат и од пристанишната станица Скопелос: 2424022180 и од пристанишната станица во Лутраки ( Лутраки): 2424033033

Оние кои ќе го истражат островот пловејќи, ќе добијат незаборавни моменти. Ова е затоа што крајбрежјето на Скопелос, како и малите острови околу него, се прекрасни. Покрај тоа, крстарењата со едрење им даваат на посетителите можност да го искусат островот од друг агол.

Затоа, опуштете се и уживајте во ова уникатно искуство во атмосфера без стрес што вклучува храна, пријатели и моменти што ќе бидат врежани во вашиот ум за цел живот !!

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Пловидба и Јахтинг

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.