Скокање нуркање

Центар за нуркање во Скопелос
Мобилен телефон: + 306940448000

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Нуркање во Скопелос

Скопелос, овој прекрасен остров на Северните споради има неверојатни природни убавини и е познат по прекрасните и кристално чисти води.

Морското дно на островот крие и неспоредлива убавина, па затоа многумина ги комбинираат своите летни одмори со истражување на богатиот морски живот на островот.

Нуркањето нуркање и нуркањето се активности кои ги возбудуваат посетителите.

Скуба Нуркањето е добро познато, но што точно е нуркањето? Нуркањето или нуркањето на површината е активност која комбинира атлетска активност и истражување. Сè што ви треба е, освен вашата loveубов кон морето, апостолки, маска и нурка.

Условите за нуркање во нуркање во Грција се идеални заради јасност на водите. Значи, некој може да плива на површината без нуркање, да се восхитува на убавините на морето и подводниот свет.

Скопелос е остров кој традиционално имал познати слободни нуркачи за нуркање. Од 2014 па наваму, нуркањето нуркање и првиот центар за нуркање беа додадени на поморските активности на островот.

Центарот за нуркање во Скопелос може да се најде и на северната страна (на пристаниште Скопелос) и на јужната страна на островот, на Адрина Плажа во Панормос област.

Центарот работи од почетокот на мај до крајот на октомври и организира нуркачки патувања околу Скопелос и на оддалечените места на островот. Исто така, може да се направат курсеви за обука на Divemaster, како и курсеви за прва помош за безбедно нуркање. Единствената сигурна работа е дека целосно обучениот тим на центарот ќе понуди уникатни искуства за нуркање на засегнатите лица.

За оние кои сакаат нуркање, Скопелос е дестинација која ќе понуди уникатни искуства и многу избори.

Други јазици

Панормос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com