Ресторан за море

Скопелос, грчки, морска храна, Медитеранот

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Крајбрежје Скопелос ресторан, скопје ресторани таверни, скопје ресторани таверни морскиот брег, скопје за тенки алоси, морските скелети

СЕЗИНА РЕСТОРАН

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

Лево од пристаништето на Скопелос, на крајбрежната улица е елегантно ресторан „Пара Тен“ Алос ”. Всушност, табелите се буквално на плажа. Покрај тоа, погледот на синото море е зачудувачки да кажам најмалку.

Крајбрежен ресторан нуди на своите гости одлична услуга и многу polубезен, пријателски персонал. Покрај тоа ресторани има идилична поставка која ви овозможува да уживате во вашата вечера најдобро. Вкусовите се засноваат на грчката традиција и се создадени со оригинални свежи локални состојки, но со покреативно гледиште.

на ресторан нуди класични и оригинални јадења. Месо на скара по нарачка, морска храна, вкусни зготвени јадења и свежи салати. Покрај тоа, треба да го вкусите и растопениот месо во устата свинско месо, коза во сос од лимон, вкусно пилешко со мастиха, како и зашеметување модар патлиџан милфилој. Всушност, постојат многу различни избори за нови вкусови.

Погледот, кој го нуди Seaside ресторан, во синото море на островот Скопелос, е барем зачудувачко. Особено на зајдисонце, во комбинација со морето, погледот едноставно ви го одзема здивот. На ресторан е идеален за романтични вечери и многу повеќе.

Други јазици

Скопелос 370 03 СЕДИСКИ РЕСТАРНАТ, Скопелос, Грција
Добиете насоки
Booking.com