Споради СУП-лопатка-интернат

Спорадици СУП-лопатка
Мобилен телефон: + 306940448002

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Вашата крајбрежна авантура

Краток опис:

Интернет-страницата на Skopelos Stand Up Paddle (СУП) брзо станува многу популарна морска активност која нуди забавен и релаксирачки начин за истражување, додека играте во вода. Стоењето исправено на SUP-таблата ви овозможува да уживате во прекрасната глетка на островот, како и со спектакуларен и уникатен поглед преку кристално чистото Егејско море и неговите прекрасни пејзажи. Лизгајќи над нежни бранови, гледајќи како рибите пливаат под нозете, навистина можат да обезбедат долги спомени додека имате чувство како да одите на вода.

Стоп за лопатка е идеален начин - за почетници, како и за поискусни лопатки - да ја истражуваат крајбрежната линија на островот Скопелос и околните острови со своите заштитени заливи, далечински плажи и скриени пештери, додека ја одржуваат својата кондиција и се забавуваат. Sporades Sup е првиот одбор на Stand Up Paddle кој одговара на Скопелос, кој нуди дневни часови, обиколки и изнајмување.

За лесно да ја пронајдете вашата рамнотежа и да започнете директно со весло, ние нудиме лекции за рамна вода, приватно или групно, со цел да се запознаеме со опремата и некои основни техники на лопатка. По лекцијата, ќе бидете подготвени да учествувате на вашата прва кратка турнеја со гребло и да извлечете максимум од тоа!

Познатото пансионско пансирање „Зајдисонце“ што последниве 2,5 часа се организираат на барање, секој ден. Тие вклучуваат гребење на плажа за студ или пливање, вклучувајќи пауза за ужина додека нуркате во прекрасната глетка низ светлината на зајдисонцето и дружете се со другите лопатки. Учесниците треба да бидат во можност да пливаат и да бидат во добра физичка состојба.

Ако сакате да ја истражувате крајбрежната линија со вашата компанија, можно е и изнајмување опрема за интернат за лопатка, за еден час или повеќе. За двата опрема за изнајмување опрема и мини-тури, лекцијата е предуслов освен ако претходното искуство и самодоверба не се очигледни.

Други јазици

Панормос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com