Starвезда таверна

Скопелос, грчки, медитерански, морска храна

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Таверна Стела, скофелос ресторани таверни, скопје ресторани таверни стела, скофелос стела таверна, таверна стела скелели

TAVERN СТЕЛА

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

Околу десет минути од живописното скопјелос Хора, Стела Таверна нуди традиционален грчки храна. Покрај тоа, локацијата на таверна е во прекрасен пејзаж, одличен поглед кон Егејското Море.

Понатаму, Стела Таверна е на пат кон плажата Агиос Константинос. Значи, надвор од центарот на Хора, на прекрасна, домашна тераса ќе се сретнете со госпоѓа Стела и неа ресторан.

Во таверната Стела, во Скопелос, ќе вкусите чисти традиционални јадења од грчка и скапелска кујна. Дополнително, г-ѓа Стела има своја градина, каде што одгледува свој зеленчук. Затоа, сите јадења се направени сами со употреба на органски производи. Во Стела Таверна ќе најдете различни храна и за вегетаријанците, исто така.

Атмосферата е скоро домашна, добредојде е пријатна и услугата е многу пријателска. Во Стела таверна, на островот Скопелос, ќе вкусите чисти традиционални јадења, сите направени со зеленчук од градината на самата госпоѓа Стела. Треба да ги вкусите супите од риба, месните топчиња, а исто така и модрите патлиџани во сос од домати (имам).

Кај Стела Таверна, во Скопелос, ќе ја почувствувате едноставноста и топлината на скопското гостопримство. Погледот е прекрасен бидејќи убава глетка со поглед на Егејското Море се шири пред вас.

Плажата е само 5 минути пешачење од Стела Таверна.

Други јазици

Скопелос 370 03 Стела таверна, Скопелос, Грција
Добиете насоки
Booking.com