Таверна o Никос

Скопелос, морска храна, медитерански, грчки
Мобилен телефон: + 30 6972879384
Факс: + 30 24240 33221

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Таверна Никос, скофелос ресторани таверни, скопје ресторани таверни Никос, скопјелос Никос таверна, таверна само скелети

TAVERN НИКОС

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

Традиционалниот таверна Никос се наоѓа на популарната Панормос плажа на островот Скопелос. Тој нуди свежа риба, како и прекрасен поглед на прекрасно Панормос залив Табелите, кај тајната на Никос, се наоѓаат веднаш на камчињата на плажата. Затоа имате вкусен грчки храна и прекрасен пејзаж во исто време.

Таверна Никос, во Панормос, работи од 1963. Таа сè уште ја продолжува семејната традиција, секогаш посветена на квалитетна, вкусна храна и оригинални суровини.

Покрај тоа, кај Никос Таверна, Во Панормос од островот Скопелос, ќе уживате во автентична грчка кујна и свежо зготвени јадења. Менито, во таверна Никос, исто така има одлични салати, најразлични мезе, месо на скара, како и свежа риба и морска храна

Летната атмосфера, морското ветре, пријателската услуга и исто така автентичните грчки вкусови на Никос Таверна ќе ве фасцинира.

Панормос се наоѓа на само 12 км од сценско Место град Скопје. Со автомобил растојанието е за околу дваесет минути. Панормос плажата е популарна кај посетителите на островот Скопелос. Се одликува со кристално чисти аквамарински води и уникатен бужен пејзаж.

Други јазици

Панормос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com