Такси Скопелос

Општи информации за такси

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Такси Скопелос, Такси услуги во Скопелос, радио такси во скопје, движење во скелети, скопско туризам

СКОПЕЛОС ТАКСИ

УСЛУГИ СКОПЕЛОС ТАКСИ

На островот Скопелос, патеките се опфатени за кратко време заради кратки растојанија. Секогаш во зависност од трасата, најдалечното растојание може да биде помалку од еден час.

Цената на трасата се пресметува врз основа на трката, исто така постои и минималната цена на трасата. Би било разумно, затоа, да разјасниме колку за која било рута сакате да ја направите во Скопелос, без разлика дали е блиска или оддалечена.

СОВЕТ: Такси може да се подигнат од 1 до 4 лица.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Такси може да се најде во три точки во Скопелос:

Цена

Од Скопелос до:
Стафилос: 8,50 €
Агнонтас: 13,00 €
Limnonari: € 15.00
Панормос: € 19.00
Милан Костен: 22,00 €
Нео клима: 28,00 €
сјај: 35,00 €
Лутраки: 40,00 €
Минимална рута: 4.40 €

Возачи на такси

Еве ги таксистите на СКОПЕЛОС ПОРТ, ХОРА по азбучен ред:

Калогирос Панагиотис: + 30 6972693375

Гулаб Ендру:       + 30 6944132143

Гулаб Христос: +30 6982539919

Панагу Анти: +30 6945999596

Папазисис Танасис: +30 6945149342

Склавос Антонис: +30 6944820468

Стамулос ianанис: +30 6972429568

Влахостамитис назад: + 30 6944843738

Еве ги таксистите на ПОИМНИК  по азбучен ред:

Христу ianанис: +30 6944734024

Христу Панајотис: +30 6979031303

Кукоринис Стаматис: +30 6988544272

Цакнис Димитриос: +30 6978025718

Еве ги таксистите на НЕО КЛИМА, ЕЛИОС по азбучен ред:

Стамолис Зачос:  + 30 6972841329

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА Островот СКОПЕЛОС

Скопелос, дијамантот на Северните споради, го комбинира на уникатен начин боровата зелена боја со сината боја на морето. На плажи обединете ја зелената природа со синото море. Скопелос е еден од најзелените острови во Грција. Над 80% од областа на островот е покриена со шума. Поради оваа причина, Скопелос е именуван од Меѓународната биополитичка организација, синиот и зелениот остров. Неколку одлични плажи во посета се Стафилос, Веланио, Агнонтас, Limnonari, Панормос, Милан, Костен и Hовало.

Скопелос има и многу атракции и прекрасна живописна села да посети. Не е случајно што актерската екипа на холивудскиот филм Мама Миа го одбра островот Скопелос за снимање на повеќето сцени од филмот.

Други јазици

Booking.com