Плажа Ватиас

Плажата Скопелос Ватиас е преграткана со тесен залив со поглед на бескрајната сина боја на Егејското Море.

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Плажа Ватиас Скопелос, Скопелос Плажи да откриете, Скопелос Ватиас Бич, Истражете го Скопелос ПлажиОстровот Скопелос, Место град Скопје

Плажа Скопелос Ватиас

Скопелос Плажи

Плажата Ватиас се наоѓа на северната страна на Скопелос после Glisteri. Пред областа Калогерос - и е оддалечена 15 км Место град Скопје. Исто така, плажата Ватија го продолжува патот кон планината Делфи и конечно излегува на село Глоса.

Плажата Ватиас е за оние кои претпочитаат пустина и тишина плажи. Се наоѓа во прегратките на тесниот залив со песок и чисти води. Оваа конкретна плажа е тивка поради долгите растојанија и тешкотијата за пристап до неа - за да стигнете до неа мора да користите земјен пат.

Таа е една од живописните плажи на островот Скопелос.

Плажата Ватиас е опфатена со тесен залив со поглед на бескрајната сина боја на Егејското Море. Можете да пливате, да ја истражувате плажата и морското дно, да се опуштите и да уживате во неверојатните погледи на ова.

Кога на островот преовладуваат северните ветрови, добро е да се избегне оваа плажа и да се изберат оние на југот и западот на островот Скопелос. Плажи како Стафилос, Амаранти, Панормос, Костен, Милан, Итн

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Плажа Ватиас

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.