Поморска служба на спорадиди

Одржување, складирање и поправки на чамци за поморските услуги во Скопелос
Мобилен телефон: + 30 6945263023

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Спортски поморски сервис, услуга со брод „Скопелос“, бродови за задоволство на јахти „Скопелос“, складирање на бродови „скапелос“, одржување на брод „Скопелос“

СПОРАДИ МАРСКА УСЛУГА

Г-дин Караламбос Ститахтис со поморскиот центар „Споради“ успешно работи веќе неколку години на островот Скопелос. Седиштето на компанијата што се занимава со одржување, складирање и поправка на чамци, се наоѓа во град Скопелос. Сопственикот успешно ја продолжува својата работа затоа што го сака морето и секогаш им обезбедува високо квалитетни услуги на своите клиенти стабилност и конзистентност.

 

Други јазици

Booking.com