Соби на Стела

Новоизградените соби „Стела“ се наоѓаат на плажата Глифонири, нудејќи панорамски поглед кон морето и климатизација.
Мобилен телефон: + 30 306974342513
Секундарна телефон: + 30 24240 22721

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Стела Соби Скопелос. Глифонири соби во Скопелос. Плажа Глифонери Скопелос. Агиос Константинос во скопелос. Северни споради. Магнезија. Зелена на сина боја.

СТЕЛА СОБИ

СОБИ ДА ОДИМЕ Достапност СКОПЕЛОС

СКОПЕЛОС СМЕСТУВАЊЕ

 

Собите на Стела се наоѓаат во нова зграда. Оние апартмани се наоѓаат на патот што води кон бујната плажа Глифонири - Агиос Константинос. Оддалечени се околу 50 метри од плажата.

Соби Стела скопелос нуди соби и апартмани отколку што имаат можност да сместат од 2 до 4 лица. Некои од нив вклучуваат комплетно опремена кујна, додека сите нудат приватна бања со туш.

Понатаму, сите единици имаат климатизација, ТВ и фрижидер. Бесплатен Wi-Fi е исто така достапен на страницата.

Покрај тоа, на сместување единицата нуди балкони до сите соби со панорамски поглед кон величественото море. Тука е и дворот на зградата што секој може да го искористи за дополнителни моменти на релаксација.

на сместување единица нуди пријатна, чиста и пријателска околина.

Секојдневно има услуги за чистење додека постелнината се менува на секои три дена. Стела Соби скопелос остане отворено од април до октомври за да биде домаќин на гостите. Затоа можете дури и да го поминете вашиот одмор за јадење тука.

Покрај тоа, просториите на Стела се во близина на живописната Хора на Скопелос. Следејќи ја обиколницата, растојанието е само 3 километри. Сепак, многу се препорачува да користите ваша сопствена средство за превоз. На овој начин ќе можете слободно да ја посетите Град Скопелос онолку често колку што сакате да имате цело време потребни материјали за одмор.

Некои популарни плажи да се посети се Стафилос, Веланио, Агнонтас, Limnonari, Панормос, Милан Костен. Стафилос е оддалечено околу 6 километри од сместување. Најблиската бензинска пумпа е на растојание од 2,6 километри, додека здравствениот центар е оддалечен 2,4 километри.

Глифонири - Агиос Константинос плажата е најблиската плажа до Скопелос Кора. Во близина на просториите на Стела е исто така Глистери плажа. Глистери плажата има фанки плажа бар за дополнителни моменти на забава.

Миленичиња:
  Домашни миленици се дозволени
Говорен јазик:
  англискигрчките
Услуги за чистење:
  Дневно домаќинство
Отворен:
  Паркинг
Интернет:
  Бесплатен Интернет
Општи капацитети:
  Климатизација
  Кујнски капацитети
  Фрижидер
  Уличен паркинг
  TV

Други јазици

Booking.com