Стигма морска

Стигмата Марин се наоѓа во старото пристаниште на Хора, која нуди опрема за испорака и опрема за риболов.

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Стигма Марин е продавница која нуди опрема за испорака и опрема за риболов. Се отвори неодамна во старо пристаниште Скопелос Хора Поточно во областа на молос.

Продавница како оваа недостасуваше од пазарот на Скопелос. Но, сега loversубителите на морето, сопствениците на бродот и рибарите и професионалци и аматери го најдоа своето место.

Во Stigma Marine некој може да најде резервни делови, додатоци и украси за чамците, како и електрична опрема на чамци. Покрај тоа, во Стигма Марин има вонбродски морски мотори, животни јакни, јажиња, ланци и сидра. Во продавницата се достапни и батерии, опрема за риболов, риболов прачки, механизми за лов на риболов и вештачки мамки.

Оценете и напишете преглед

Други јазици

Booking.com