Таверна скара куќа О Милос

Скопелос, Грил Хаус, Скара, грчки, медитерански

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос и Милос Грил куќа, скопје ресторани таверна, скопје ресторани таверна милос, скапелос милос скара куќа, скапелос таверна о Милос

TAVERN ГРИ HOНА КУА О МИЛОС

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

 

Таверна Grill House o Mylos е на крајот од обиколницата во Скопелос Хора. Всушност, тоа е доволно високо, само на крајот на Место град Скопје, под Скопелос „Кастро“. Погледот од Grill House o Mylos е неверојатен, бидејќи можете да го видите длабокото сино море на Егејот. Но, глетката не е единствената причина за посета на Милош. Квалитетните јадења, храбрите делови и одличната услуга се некои други причини да уживате во вечерата во Милос.

Во Grill House o Mylos, во Скопелос Хора, ќе уживате во вкусно, домашно, чисто храна во пријателска средина. Сопствениците ве пречекуваат одеднаш. Менито има многу опции за месо. Мора да имате автентичен грчки сувлаки од пита, тоа е само вкусно. Вашата сувлака од пита можете да ја нарачате или со гиро (свинско или пилешко) или со ражничи (свинско или пилешко). Може да имате и контосувули или пилешко на плукање. Покрај тоа, можете да нарачате сочни хамбургери. На менито има и свежи салати и убави мезе.

Во Grill House o Mylos, ќе имате незаборавна вечера. Пријатната околина, пријателскиот персонал и вкусната храна се некои основни причини да го посетите тоа место. Покрај тоа, постои јавна паркинг област ако не сте подготвени да пешачите.

Други јазици

Папафлефа 1
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com