Таверна Грил куќа Никос ту Рали

Скопелос, Грк, Скара, Грил Хаус

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос Таверна Никос тур Рали, скофелос ресторани таверна, скопје ресторани таверна Никос ту рали, скопјели Никос ту рали скара, скопјели Никос ту рали

TAVERN ГРИЛА КУА НИКОС ТОУ РАЛИ

СКОПЕЛОС РЕСТАРНИЦИ И ТАВЕРНАС

 

Таверна Таваната Грил Хаус Никос ту Рали е во живописното Нео климата Село. Нео климата е познат и како Елиос Село. Покрај тоа, морскиот брег Елиос е прекрасно село со прекрасно пристаниште.  Таверна Никос ту Рали е прекрасно место за уживање во вашиот ручек или вечера. Таму веднаш ќе се чувствувате како почесни гости во пријателска куќа. Особено заради топлото и чисто опкружување, брзата услуга и автентичните грчки вкусови.

Дефинитивно треба да вкусите сувоклаки пита или со жиро (свинско или пилешко), или со skewers (свинско и пилешко). Можете дури да имате и сувклаки пита со плескавици или колбаси. Храбрите делови ќе ви ја задоволат вашата глад.

Понатаму, во приморскиот нео климата or Елиос селото има игралишта за кошарка и фудбал, како и игралиште за нашите мали гости. Нео климата Селото е оддалечено 18 км Место град Скопје.

At Таверна Грил Хаус Никос Тур ќе бидете задоволни со одличната услуга, прекрасниот поглед, како и пријателската атмосфера. Покрај тоа, традиционалниот пита совулаки со висок квалитет ќе ве натера да сакате повторно да дојдете.

Други јазици

Booking.com