Празници на Талпос

Одмор за Талпос нуди целосни услуги со изнајмување вили, изнајмување автомобили и бродови, трекинг, патувања на островот, екскурзии во морски паркови како и планирање свадби

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Одмори за Талпос, Скопелос, Туристички агенции „Скопелос“, туристичка агенција „Талпос Холидејс“, Острови за одмори „Скопелос“, Туристичка агенција во Место град Скопје, Скопелос туристички информации, Вили Изнајмување, изнајмување автомобили и чамци, патувања и туризам, туризам во Скопелос, патување до Скопелос, движење во Скопелос, Место град Скопје, Северни споради, Грција

ПРАЗНИЦИ ТАЛПОС

АГЕНЦИИ СКОПЕЛОС ПАТНИЦИ

Празници на Талпос се наоѓа во Место град Скопје. Туристичката агенција нуди пакети за одмор со целосни услуги. Како вили изнајмувања, изнајмување автомобили и бродови, трекинг, патувања на остров, екскурзии во морски паркови, како и планирање свадби.

Понатаму, туристичката агенција Талпос Холидејс во Место град Скопје, има број на лиценца (од грчки национален орган за туризам) 0102.

Туристичката агенција обезбедува точни услуги на клиентот со нудење на сместување што совршено ги покрива неговите потреби. Тој му нуди на гостинот голем избор на вили, базен вили, мал хотели, колиби, како и куќи. Секогаш во најдобра вредност за парите.

Одмори на Талпос Скопелос започна со работа во 1992 година. Агенцијата не само што ги покрива потребите за сместување на островите Споради (Скијатос, Скопелос, Алонисос, Скирос) но и на Јонските острови (Крф, Лефкада, Паксос и Кефалонија). Последните години, исто така, обезбедува одлични туристички услуги во Мани во Пелопонезос.

Менаџерот на Thalpos Holidays Skopelos г. Пердикарис Герасимос П. а персоналот има соодветно знаење и долгорочно искуство за да го задоволи дури и најсложениот патник.

Покрај тоа, Thalpos Holidays им помага на туристите во врска со распоредот на нивното патување, трансфери, траекти, дневни крстарења и екскурзии по море. Туристичката агенција организира и изнајмување автомобили, велосипеди, дури и чамци. Доколку патникот сака да оди на пешачење, нуркање, пловење, сликање одмори, Талпо ќе организира сè. Размената на девизи е вклучена и во агенциските услуги.

Скопелос е најзелениот остров на Егејот и Северните Споради. Повеќе од 80% од островот е покриен со борови шуми. Посебната карактеристика на Скопелос е нејзината зелена боја плажи. Боровите буквално се вкорени во морето. Скопелос ја има и титулата зелена на синиот остров.

Говорен јазик:
    англискигрчките

Други јазици

Паралија Скопелу
Скопелос 370 03 GR
Добиете насоки
Booking.com