Агенции за патувања во Агиос Константинос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Туристички агенции на Скопелос во Агиос Константинос, Скопелос Туристички информации, туристички град Скопелос, доаѓање до скепелос, движење во Скопско, Место град Скопје, Скопелос Глоса

Туристички агенции Агиос Константинос Фтиотидас 

Ако сакате да патувате во зелениот дијамант на Северните споради, корисно е да имате собрано доволно информации.
Скопелос има извонредна туристичка инфраструктура. Гостопримлив остров со неверојатна природна убавина.
За резервација на билети, сместување или која било друга информација можете да ја контактирате туристичката агенција Агиос Константинос.

Агенции за патувања во Скопелос во Агиос Константинос,:

1. АЛКИОН ТРАВЕЛ Плоштад Агиос Константинос во Фтиотида

Број за контакт: + 30 2235031920

Пристаниште Агиос Константинос

Број за контакт: +30 2235031989, +30 2235032233

2. БИЛАЛИС АВНИЦА ЗА ПАТУВАЕ - БИЛАЛИС ДИМИТРИОС КАИ СИА Караискаки, ​​Агиос Константинос Фтиотидас

Број за контакт :: +30 2235031614, +30 22350 32653                                                                                                  

3. Егејска - И.СТАВРИАНОС ПЕТРОУ Караискаки, ​​Агиос Константинос Фтиотидас

Број за контакт: +30 2235032609

 

 

 

 

 

 

 

Други јазици

Агиос Константинос 350 06 GR
Добиете насоки
Booking.com