Туристички агенции во Скопелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Туристички агенции „Скопелос“, Туристички информации за „Скопелос“, Туризам „Скопелос“, Доаѓање до Скопелос, Преместување во Скопелос, Место град Скопје, Скопелос Панормос, Скопелос Глоса, Скопелос Панормос

Туристички агенции во Скопелос

Ако сакате да патувате во зелениот дијамант на Северните споради, корисно е да имате собрано доволно информации.
Скопелос има извонредна туристичка инфраструктура. Гостопримлив остров со неверојатна природна убавина.
За резервација на билети, сместување или какви било други информации можете да ги контактирате туристичките агенции „Скопелос“.

1. Мадро Травел (Чану Дросу Мачи) Старо пристаниште, Место град Скопје 

Телефон: +30 24240 22300, +30 24240 22145

Е-пошта: info@madrotravel.com

Веб-страница: http://www.madrotravel.com

2. Празници на Талпос (Пердикарис Герасимос П.) Плажа Скопелос 

Тел: + 30 24240 29036

Е-пошта:  info@holidayislands.com 

Веб-страница: https://www.holidayislands.com/

3. Делфин од Скопелос  Место град Скопје 

Тел: + 30 24240 29191, + 30 694 848 5567

Е-пошта:  ioanna@dolphin-skopelos.gr 

Веб-страница: http://dolphinofskopelos.com/

4. Агенција Лемонис (Лимон Johnон Г.)

Плажа Скопелос Тел: + 30 24240 22363

Гулса Скопелос Тел: + 30 24240 34335

5. Тријантафилу Николаос М.. Лутраки, Глоса Скопелос

 Тел : +30 24240 33435, +30 24240 33042, +30 6932913748

Е-пошта: ntriant.gls@gmail.com 

Веб-страница: http://www.praktoreioglossas.gr/

6. Hellenic Seaways (Косифис Апостолос Е.) Плажа Скопелос 

Тел: + 30 24240 22767, + 302424023060

7. Зепелис Михалис Турс (Зепела Јоана А) Плажа Скопелос 

Тел: + 30 2424770177

8. Prima Holidays Skopelos Потоци, Место град Скопје

Тел:+ 30 24240 24612

9. Панормос Патуваат (Пацис Георгиос П.)  Панормос Скопелос

Телефон: +30 24240 22823, +30 24240 23380

Е-пошта: george_panormos@yahoo.gr

Веб-страница: http://www.skopelospanormos.gr/

 

 

 

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Туристички агенции во Скопелос

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.