Агенции за патувања во Волос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Туристички агенции „Скопелос“ во Волос, Туристички инфо „Скопелос“, Туризам во Скопелос, Доаѓање до Скопелос, Преместување во Скопелос, Скопелос Волос

Агенции за патувања во Волос

За резервација билети, сместување или какви било други информации можете да ги контактирате туристичките агенции „Волос“.

1. СПОРАДСКА ПРЕВОЗА Аргонаутон 33, Волос. 

Тел: +30 2421023415, +30 24210 23400, +30 24210 35846

Е-пошта: info@greektrip.gr, shippingr@yahoo.com Веб-страница: http://www.greektrip.g

2. МАГНЕЗИЈА ПАТУВАЕ Секери и Зачу, Волос. 

Тел: + 30 24210 25555

Е-пошта: info@magnesiatravel.gr Веб-страница: http://www.magnesiatravel.gr

3. ОПЕРА ПАТУВАЕ Картали Константину 146, Волос. 

Тел: +30 24210 35865 30, +6980280488 XNUMX 

Е-пошта: инфо@operatravel.gr Веб-страница: http://www.operatravel.gr

4. ПАТУВАМ ВОЛОС Аргонаутон 15, Волос. 

Тел: + 30 2421076717

Е-пошта: инфо@itravelvolos.gr Веб-страница: http://www.itravelvolos.gr

5. ЕЛАТОГРИСА - ФОИВОС ЕЛАС ИКЕ .Иасонос 12, Волос.

Тел: +30 24240 28600, +30 6942826575

Е-пошта: info@elatogreece.com Веб-страница: http://www.elatogreece.com

6. ИОНИС Тури (М МПАРУУНИ А МАНТУДИ ЕЕ) Кумундуру Александру 20, Волос.

Тел: +30 24210 34712, +30 24210 39840, +30 24210 22154. 

Е-пошта: ionis@hol.gr, info@ionis-tours.gr Веб-страница: http://www.ionis-tours.gr/

7. ЕИСТАТИУ ПАТУВАЕ (Евстатиу Параскеви) Картали Константину 95, Волос. 

Тел: + 30 24210 38838 

Веб-страница: http://www.efstathioutravel.gr/

8. Ајде да одиме во мрежата на патувањето - FANOULAS GRIGORIOS PSIOTAS LAZAROS OE Главани Константину 36, Волос.

Тел: + 30 24210 33662

Е-пошта: инфо@letsgotravel.gr  Веб-страница: http://letsgotravel.gr

9. FERRYTRAVELER.GR - FERRYTRAVELLER GR MONOPROSOPI EKE Аргонаутон 35, Волос.

Тел: + 30 2421103000 

Е-пошта: info@ferrytraveller.gr  Веб-страница: https://www.ferrytraveller.gr/

10. ПАТУВАЕ ОРТИС (Цинис Николаос Г.)Венизелу 67Δ, Волос.

Тел: + 30 24210 70330 

Веб-страница: http://www.othristravel.com

11. ПОКАЕТЕ ПАТУВАЕ (Висвикис Николаос Г.)Антонопулу 3, Волос.

Тел: + 30 2421031059 

Е-пошта: info@vistravel.gr  Веб-страница: http://vistravel.gr/

12. ПАТУВАЕ НА ЧЕТИРИ НАЧИНИ - 28ης Октобриу 187 & Гамвета, Волос.

Тел: + 30 24210 21607 

Е-пошта:  info@fourways.gr  Веб-страница: http://www.fourways.gr

13. Ластовички Кумундуру 19, Волос.

Тел: + 30 24210 32171 

Е-пошта:  info@les-hirondelles.gr  Веб-страница: http://www.les-hirondelles.gr/

14. ОКОЛУ ПАТУВАЕ  Пирасу1, бр.24, Волос.

Тел: + 30 24210 20030 

Е-пошта:  info@around-travel.gr  Веб-страница: https://around-travel.com/

15. ПАТУВАЕ ГЕОРГАЛИ Иолку 5, Волос.

Тел: +30 24210 88505, +30 6978441632 

Е-пошта:  info@georgalitravel.gr  Веб-страница: http://www.georgalitravel.gr/

16. ПРАЗНИЦИ МУТЦИОС  Гази Антимуу 110, Волос.

Тел: + 30 24210 32996 

Веб-страница: http://www.moutsiosholidays.gr/

17. ЕЛИСАБЕТСКИ КРУЗИ  Амалијаполи, Алмирос Волуу.

Тел: +30 2422091422, +30 2422091273, +30 6974788083

Е-пошта: elisabetcruises@hotmail.com  Веб-страница: http://www.elisabetcruises.net

18. ПРАЗНИЦИ МУТЦИОС Аналипсеос 112, Волос.

Тел: + 30 24210 52411

19. ЛЕТНИ ТУРИ Павлу Мела 49В, Волос.

Тел: +30 24210 22033, +30 6936078803

20. ВУТСИНОС ПАТУВАЕ Картали Константину 159, Волос.

Тел : + 30 24210 28312

21. ИОЛКОС ТРАВЕЛ НЕТ Картали Константину 199Α, Волос.

Тел: + 30 24210 78120

22. БРАФ ПАПАДАКИС Ламбраки Григориуу 77, Волос.

Тел: +30 24210 29101, +30 24210 32650

23. ЦИНУУДИС Исанос 22, Волос.

Тел+ 30 2421309217

24. ПРАЗНИК ЕФИ Венизелу Елефтериу 84Б, Волос.

Тел: + 30 2421107171

25. СТЕФАНОС ТРАВЕЛ Кумундуру Александру 97, Волос.

Тел:+30 24210 56920 30, +6944283653 XNUMX

26. KORONAIOS H. & SIA OE Картали Константину 129, Волос.

Тел: + 30 24210 76449

27. ПАРУДА ПАПАДОПУЛОС Гази Anthimou 104Β, Волос.

Тел:+ 30 24210 32550

28. ДОЛФИН СКИЈАТОС Макриницас 131, Волос.

Тел: + 30 24210 52554

29. Бардас Атанасиос. Полимер Димитриу 22, Волос.

Тел:+ 30 24210 23480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Други јазици

Booking.com