Корисни информации и совети за патување

неколку корисни информации за оние кои решија да патуваат во Скопелос

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

 

корисни информации за патување во Скопелос, возен ред на Скопелос, како да стигнете до Скопелос, маршрути во Скопелос, Скијатос Скопелос Алонисос, фериботи, бродови, со авион, со совети за траект, со ферибот и глисер, катамаран, летачки делфин, маршрута Скопелос, возен ред од Атина, од Волос, стигнувајќи до Северните споради, Грција, споради Скопелос Скијатос Алонисос возен ред, траекти, ферибот, цени на билети, рути, Волос Агиос Константинос Солун, Евја Кими Мантуди, Атински острови

Решивте да го посетите Скопелос !!!

Сместено во центарот на Северен Егејски Пелагос, во Северните Споради, Скопелос е лесно да се стигне од различни точки, преку воздух и преку море, во текот на целата година.

Скопелос со траект и глисер. Корисни информации што патуваат во Скопелос. До Скопелос е лесно да се стигне од Атина од три пристаништа ( Евија Мантуди, Агиос Константинос, и Евија Кими) со брод, особено во лето кога фериботите додаваат на своите закажани патувања.

Посетителите од Северна Грција можат да го користат пристаништето во Солун. За оние што доаѓаат од Централна Грција, Волос е најудобното пристаниште за пристап до Скопелос.

МНОГУ ВАНО ИЗВЕСТУВАЕ:

Скопелос со траект и глисер. Корисни информации што патуваат во Скопелос.

Скопелос има три пристаништа: Пристаниште Скопелос ( Место град Скопје), Пристаниште Глоса ( Лутраки), И Агнонтас Пристаниште. Во вашите пребарувања побарајте ги сите пристаништа Скопелос. Има денови кога бродовите пристапуваат само до едно од пристаништата на Скопелос.

ЛИНКИ ДО ОНЛАЈН маршрутите:

ОД АТИНА:

ОД ЕВИЈА МАНТУДИ:

АНЕС ФЕРИИ

ОД АГИОС КОНСТАНТИНОС:

ДЕЛФИНИ

АКВА ФЕРИИ 

ОД ЕВИА КИМИ:

СКИРОС ФЕРИИ

ОД ВОЛОС:

АНЕС ФЕРИИ

ДЕЛФИНИ

ФЕРИИ НА ХЕЛЕНСКИОТ ПРЕСУДИ

ОД ТЕСАЛОНИКИ:

 

ФЕРИИ НА ХЕЛЕНСКИОТ ПРЕСУДИ

ОД СКИАТО:

АНЕС ФЕРИИ

ДЕЛФИНИ

ХЕЛЕНИЧКИ ПОМОШ ПЕРИ

ВАС ТАКСИ

општи информации

СОВЕТ 1: Овој бујна остров има целосна сезона во јули и август. Затоа е добра идеја да резервирате билет и да направите резервации навреме.

СОВЕТ 2: Треба да знаете дека патувањата се закажани на следниов начин:

  • за време на Велигденскиот период до Светиот Дух, патеките се финализираат непосредно пред Велигден,
  • во летната сезона, од мај до август, маршрутите се финализираат кратко по Велигден,
  • Во септември, рутите се финализираат во јули.

корисни информации за патување во Скопелос, Како да стигнете до Северните споради. Како да стигнете до Скопелос, да стигнете до Скопелос, да патувате до Скопелос, траект, пристаништа, аеродром. Фери возен ред. возен ред на Скопелос, како да стигнете до Скопелос, маршрути на Скопелос, Скајатос Скопелос Алонисос, траектски рути на Скопелос, бродови, со авион, со траект, катамаран, летечки делфин,

Добивање до Северните споради, Скопелос, Скијатос и Алонисос. Патување во Скопелос, Грција

 

 

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Корисни информации и совети за патување

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.