Вода такси Скијатос

Вода такси е најбрзиот и најфлексибилен начин да патувате цела година во секое време до Северните споради (Скијатос, Скопелос, Алонисос).
Мобилен телефон: + 30 6980 200 200

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Вода такси Скопелос, Вода такси Скијатос, Вода такси, Водени такси услуги, Такси брод, Од Скијатос до Скопелос, Вода такси Северни споради

ВОДА ТАКСИ СКИЈАТОС

Вода-такси Скијатос е побрзиот и најфлексибилниот начин за патување низ Северните споради (Скијатос, Скопелос, Алонисос). Користејќи го ова лесно средство за превоз, можете да патувате по своја желба на дестинацијата, до точно време на ваш сопствен избор. Водното такси само ве патува до пристаништето / дестинацијата што ја сакате и е достапно 24 часа на ден во текот на целата година (24/7/365).

Водата Такси Скијатос се наоѓа во областа Кукунарис на островот Скијатос.

Контакт информации: Такси на вода Скијатос. Димитрис Диолетас +30 6980 200 200, е-пошта: info@skiathoswatertaxi.g е.

Единствената причина што водното такси не може да патува е времето Услови. Водното такси може да прими од 1 до 5 патници. Вообичаениот број на патници е 4.

Бидете информирани дека патувањето со водно такси ги исполнува сите безбедносни правила.

Со бродот „Вода такси“ можете да патувате не само околу островот Скијатос, туку и од и до Катигиорги - Пелион и Василика или Елиника, како и Мантуди во Евија. Катигиорги е идеална дестинација за оние кои патуваат од Северна Грција (Волос, Лариса, Ламија, Солун итн.). Додека Василикија е совршена за оние кои патуваат од централна и јужна Грција (Атина и Пелопонисос).

ЦЕНИ

Адрина Вода такси од Василика (пристаништето Псаропули) од Евија, директно до Адрина во 45мин 200 € / до 5 лица - 250 € / до 9 лица.

Покрај тоа, водното Такси на Димитрис Диолетас може да ве однесе и да ве одбере од многу дестинации како што се Пили, Псаропули, Пилио, Воло, Алонисос и сите пристаништа во Скопелос, како што е Глвса Агнонтас, Скопелос, Елиос, Адрини и Панормос.

Покрај тоа, можете да планирате екскурзии низ Северните спорадии (на пример, посетете го морскиот парк на островот Алонисос). Групите во овој случај можат да бидат до 12 лица.

ВОДНА ТАКСИ ОД СКИЈАТОС ДО СКОПЕЛОС

Најкраток начин да се добие од Скијатос до Скопелос е воден такси.

Цените од Скијатос до Скопелос се следниве:

Скијатос до
сјај: 150 €, 25 мин
Елиос: 180 €, 30 мин
Панормос: 150-180 €, 30 мин
Хотел Адрина: 150 €, 30 мин
Агнонта:200 €, 35-40 мин
Скопелос Хора: 300 €, 45-50 мин

Скијатос Вода Такси работи директно со Адрина Хотели. Трошоците за трансфер од Скијатос директно во Адрина Хотели ( Адрина Плажа, Адрина Resort and Spa) е 150 € за 4 лица и патувањето трае 30 минути.

 

Говорен јазик:
    англискигрчките

Други јазици

Booking.com

Skopelos.com - Напишувајќи QR код

Вода такси Скијатос

Испратете го вашиот бизнис БЕСПЛАТНО

Дали сте сопственик на деловна активност? Поднесете го вашиот бизнис за БЕСПЛАТНО ТУКА. Бидете сигурни дека вашите информации се ажурирани.