Ветер брод, изнајми брод

Изнајмување на ветерници
Мобилен телефон: + 30 6977 296 448

Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скапелоски ветерни чамци, скопјели изнајмуваат брод, изнајмување на брз брод за скопје, Преселување во Скопелос, изнајмување на брод на скепели, истражете ги Северните споради, плажи, пештери

ПОВЕЕ КАТ

Ветерниот брод се наоѓа во селото Нео клима (Или Елиос) на Скопелос. Сопствениците Никос и Дора Паци се пријателски расположени и подготвени да ви служат на најдобар можен начин.

Ветерниот брод нуди два вида брзински чамци. Оној на 4,7 метри за 6 лица и еден на 5 метри за 8 лица. За изнајмување на втората, потребна е лиценца.

Покрај тоа, Ветерниот брод нуди повеќе од изнајмување на брзи чамци.

Тие можат да организираат ваши свадбени настани, патувања за риболов, приватни тури до Северни споради за да ги истражите Скијатос, Скопелос и Алонисис,

 

Други јазици

Нео клима 370 04 GR
Добиете насоки
Booking.com