Хотели „Адрина“ ги поздравуваат работниците од далечина во Скопелос, Грција

РАБОТА НА ДАЛЕЧНИЦА СКОПЕЛОС, РАБОТНИЦИ НА ДАЛЕЧНИЦА СКОПЕЛОС, РАБОТА НА ДАЛЕЧИНСКИ СКОПЕЛОС, ДИГИТАЛНИ НОМАДСИ СКОПЕЛОС, ПОСЕТА НА СКОПЕЛОС, РАБОТА НА СКОПЕЛОС, КАНЦЕЛАРИЈА НА ПЛАЖА СКОПЕЛОС, АДРИНА  Хотели СКОПЕЛОС, АДРИНА ХОТЕЛ НА ПЛАЖА, АДРИНА РЕЗОРТ И СПА, СЕВЕРНИ СПОРАДИ, ГРЦИЈА, ГРЧКИ ОСТРОВИ, БЛОГ СКОПЕЛОС, SKOPELOS BLOGSPOT, SKOPELOS BLOGGING, SKOPELOS BLOGS, SKOPELOS BLOGGERS

Адрина Хотели добредојде далечински работници во Скопелос Грција

РАБОТА ДАЛЕЧИНА

Работата на далечина сега влезе во нашиот секојдневен живот како нова реалност. Првите услови што ги доживеавме со пандемијата на Ковид-19 го направија овој начин на работа многу популарен. Многу организации беа принудени да се приспособат на новите услови, оставајќи го зад себе традиционалниот модел на работа базиран на канцеларии за здравствени и безбедносни цели.

skopelos далечински работници, skopelos adrina хотели

Работењето на далечина станува сè пораспространето поради предностите што ги нуди и за работодавците и за вработените.

Многу работници претпочитаа да се преселат во нови региони, општини, држави, други градови, па дури и во странски земји. Сепак, тие останаа посветени на својата работа, отворајќи ги лаптопите на островска плажа или во планинска шума.

skopelos хотели adrina resort x

Работењето на далечина, заедно со желбата на личноста за изложување на нови средби, ја доведуваат до ерата на дигиталниот номад.

ДИГИТАЛНИ НОМАДИ

Новата состојба на работа на далечина ги извади дигиталните номади на површина. Донесе и ново законодавство во Грција, во јануари 2021 година, кое ги поставува основата и поттикот за трансфер на професионалните активности.

Дигиталните номади можат да работат од каде било, доколку имаат лаптоп, мобилен телефон и секако сигурна и брза интернет конекција.

За да се биде ефективен дигитален номад, мора да се обезбедат два основни услови:

1. Имајте соодветни алатки (лаптоп, мобилен телефон).

2. Изберете го вистинското место (со сигурен WiFi).

skopelos далечинско работење дигитални номади

Освен за работа на далечина, има и „работни места“. Совршена комбинација на работа и одмор. Резервација на хотел вила на грчки остров и истовремено работи од далечина на полно работно време.

skopelos далечинско работење дигитални номади

Предложивме грчкиот остров да биде остров Скопелос, зелениот накит на северните споради. Силно препорачуваме Хотели на Адрина за успешен проект за работа на далечина.

АДРИНА ХОТЕЛИ

Адрина Хотели се 5 ѕвезди Adrina Resort and Spa и 4 ѕвезди Адрина Бич. Според легендата, областа наречена Адрина беше именуван по женката пиратот Адрина.

Двете Хотели се амфитеатрално изградени на прекрасна падина. Тие се наоѓаат во Панормос област. И двете Хотели се организирале плажи, Адрини плажи.

skopelos хотели адрина

Најважното прашање за работниците од далечина е брзата и доверлива WiFi на хотели. Кај Адрина Хотели, може да уживате во зоната за бесплатна WiFi за да работите прецизно и безбедно. Всушност, бесплатна WiFi е достапна во сите области на хотели, дури и на плажи.

на хотели исто така, обезбеди дополнителен приватен простор на рецепцијата. Персоналот е секогаш достапен да одговори на сите барања и да обезбеди техничка опрема кога е потребно.

skopelos хотели Адрина одморалиште Адрина Хотели нуди луксуз, одлични капацитети и професионални услуги. Сите соби, мезонети и вили на сместување доаѓаат со сончева тераса со надворешни маси и столици. Што може да создаде одлична канцеларија.

skopelos хотели адрина ресорт спална соба ниво вила x

Сите соби нудат спектакуларен поглед на синото Егејско Море и доволно простор за да се создаде канцеларија за „одмор“. Всушност, секое место на одличните хотели може да биде потенцијална канцеларија.

skopelos хотели адрина ресорт и спа x

Други луксузни погодности во Адрина Хотели вклучуваат ресторани, базени со солена вода, полн појадок, жичарница и детски игралишта.

Многу добра вест е тоа Адрина се проширува и наскоро ќе биде завршен и третиот дел од хотелскиот комплекс.

 

Skopelos.com - Блог Скопелос

Блог.Skopelos.com - skopelos.com/blog

Автор - Адрина Хотели Скопелос - www. Адрина.gr 

јас www.adrinabeach.co - Јас www.adrinaresort.co

Најновите објави Свежи написи од блогот

Booking.com

Следете не

Што се интересира? Откријте нешто убаво