Овој пост е достапен и на: Ελληνικά (грчките)

Скопелос велосипедизам, Планина Скопелос велосипедизам, скопје изнајмувам велосипед, скопјески велосипед, истражете ги скупелозите, скопскиот туризам

Велосипедизам во Скопелос

Во последниве години, бројот на оние кои користат велосипеди или за патувања или за вежбање и забава значително се зголеми

Оваа уникатна комбинација на релаксација и вежбање ја зголемува енергијата на велосипедистите и го намалува нивниот умор. Покрај тоа, вежбањето со велосипедот го намалува елиминира стресот.

Генерално, велосипедизам е големо задоволство. Планина велосипедизам му дава на учесникот да ужива во убавината, спокојството на природата и му помага на оној да се опушти. Уште повеќе, кога повеќето луѓе работат и живеат во големи и бучни градови, тие наоѓаат излез со оваа активност.

Скопелос е совршена дестинација за оние кои сакаат да го комбинираат одморот со спортот бидејќи зелените планини на островот и неговите неверојатни шуми се сметаат за рај за mountainубителите на планински велосипеди и велосипедизам генерално.

Импресивните пејзажи на островот, боровиот мирис и бесконечното зеленило на Скопелос нудат единствена комбинација на туризам и физичко вежбање.

Зелениот остров Скопелос ќе ги воодушеви и обајцата со својата убава плажи и бујните природни предели. Боровата шума на островот Скопелос ве провоцира за незаборавни прошетки. Скопелос е идеален остров за оние што сакаат велосипедизам. Тој нуди растојанија со природна сенка од боровите дрвја.

ИЗВЕСТУВАМ БИКЕ

Доколку немате сопствен велосипед заедно, можете да изнајмите велосипед и исто така целата потребна опрема од Скопелос велосипедизам канцеларија во Место град Скопје:

За повеќе информации

СКОПЕЛОС CYCLING

Тел .: + 30 24240 22398, + 30 694 702 3145

Е-пошта: skopeloscycling@yahoo.gr

Фејсбук: https://www.facebook.com/skopelos.cycling/